TEKIJÄAKATEMIAN ASIAKASPALAUTTEITA

Tutustu TEKIJÄAKATEMIAAN tästä linkistä.

Tutustu TEKIJÄAKATEMIAAN tästä linkistä.

Tutustu TEKIJÄAKATEMIAAN tästä linkistä.

Tutustu TEKIJÄAKATEMIAAN tästä linkistä.

Tutustu TEKIJÄAKATEMIAAN tästä linkistä.

Tutustu TEKIJÄAKATEMIAAN tästä linkistä.

Tutustu TEKIJÄAKATEMIAAN tästä linkistä.

Tutustu TEKIJÄAKATEMIAAN tästä linkistä.

Tutustu TEKIJÄAKATEMIAAN tästä linkistä.

Palautteita Tekijäakatemiaan osallistuneilta tekstimuodossa

”Tekijäakatemia on kirkastanut omaa polkuani ja auttanut löytämään yrittäjäidentiteettini. Se on antanut rungon tekemiselle ja auttanut käytännönläheisillä ohjeillaan läpi teknisempienkin asioiden kuten nettisivut ja somemainonta. Ilman Tekijäakatemiaa olisin hapuillut monen asian kanssa turhaan ja jäänyt jahkailemaan unelman toteuttamisen sijaan. Olen todella tyytyväinen päätökseeni osallistua, apu ja tuki on ollut kullan arvoista <3”

– Jenika Silosuo

”Löysin uudestaan kadonneen elämäniloni Tekijäakatemian energisessä ilmapiirissä, oivalluksia herättävissä koulutuksissa ja tukea antavassa porukassa täydellisen romahduksen jälkeen. Nyt on yksi matka kuljettu yhdessä ja odotan mielenkiinnolla minne matka jatkuu… Kiitos Andy empaattisesta asenteestasi :)! Voin täydestä sydämestäni suositella Tekijäakatemiaa matkakumppaniksi kaikille, jotka haluavat kehittää itseään ihmisenä matkalla kohti unelmiaansa.”

– Anne Tuhkanen

”Lähdin Tekijäakatemiaan sen vuoksi, että tiedostin tarvitsevani lisää tietoja ja taitoja hyvin alkuvaiheessa olevan yritykseni perustan rakentamiseksi. Tekijäakatemiassa minulle on ollut merkityksellistä se, että olen saanut hyödyllistä tietoa ja vinkkejä oman tuotejatkumon rakentamiseen, uudenlaisia näkökulmia markkinointiin ja myymiseen sekä konkreettisia käytännön ohjeita, muun muassa uutiskirjeen tekemiseen. Mikäli sinulla on unelman itu ja halu rakentaa itsellesi omannäköistä työelämää, Tekijäakatemia sisältää kaiken sen, mitä tarvitset oman unelmatyön rakentamisen tueksi.”

– Katri Aalto

”Andyn tyyli valmentaa on luottamusta herättävän rauhallinen, sekä erittäin lämmin ja ihmisläheinen. Andyn kanssa todella tuntuu, ettei tyhmiä kysymyksiä ole ja kaikki ongelmat selvitetään. Hän on aidosti kiinnostunut valmennettaviensa ongelmien ratkaisemisesta ja heidän yritystoimintansa kehittämisestä yhdessä valmennettavien kanssa. Hän on alati kehittämässä Tekijäakatemiaa palvelemaan paremmin valmennettavien tarpeita. Ilman Tekijäakatemiasta saatua apua olisi ollut huomattavasti suurempi kynnys lähteä kehittämään omaa unelmahommaa eteenpäin. Suuri kiitos Andy ja tekijäakatemialaiset kanssakulkijuudesta!”

– Petra Hietalahti

”Lähdin mukaan tekijäakatemiaan, kun kaipasin muutosta työelämääni. Tekijäakatemian mainos iski silmääni Facebookissa kuin vastauksena mielessäni pyöriviin kysymyksiin. Vuosi Tekijäakatemiassa on ollut todella antoisa monella tapaa. Olen kiitollinen saadessani jatkaa Tekijäakatemiassa myös toisen vuoden, jotta pääsen todella hyödyntämään oppeja yrittäjyydessäni. Kiitos Andy! Suosittelen Tekijäakatemiaa lämmöllä ihan jokaiselle, joka ei ole ihan varma elääkö itsensä ja unelmiensa näköistä elämää.”

– Emma Nikkanen

”Lähdin mukaan Tekijäakatemiaan, koska unelmani on työskennellä yrittäjänä paikasta riippumatta. Valmennuksen aikana olen saanut runsaasti selviä käytännön vinkkejä, miten homman saa toimimaan. Olen säästänyt paljon aikaa ja vaivaa, kun olen voinut seurata suoraan menestyneen ihmisen ohjeita eikä minun ole tarvinnut tehdä itse samoja virheitä. Olen tykännyt todella paljon ja suosittelen valmennusta kaikille, joita vähänkään kiinnostaa yrittäjyys ja unelmien toteuttaminen!”

– Anna-Kaisa Paukkeri

”Tekijäakatemiassa merkityksellisiä kokemuksia omien vahvuuksien sekä samanhenkisten ihmisten löytämisessä. Tekijäakatemiassa et ole yksin. Materiaalit ja tapaamiset ovat todella mielenkiintoisia ja hyvin toteutettuja.”

– Satu Kasari

”Kiitos tästä upeasta matkasta Tekijäakatemiassa! Hyppäsin aikanaan mukaan livetapahtumien vuoksi. Olin opiskellut näitä asioita jo ennenkin, mutta kaipasin ihan konkreettisia tapahtumia ja workshopeja siihen rinnalle. Nämä tapahtumat osoittautuivat tehokkaiksi ja opettavaisiksi paikoiksi, kun sai tehdä asioita rinta rinnan samanmielisten ihmisten kanssa. Nyt on pohja valettu ja ei muuta kuin nasta lautaan! Haluan kiittää Andya kannustuksesta ja uskon valamisesta heikkoina hetkinä!”

– Jaana Anglé

”Lähdin aikoinaan Tekijäakatemiaan, koska halusin perustaa oman yrityksen. Tekijäakatemiassa on valtavasti tietoa etenkin digitaaliseen yrittämiseen liittyen. Vielä on paljon oppimatta, joten on huikeaa, että saa jatkaa mukana.”

– Laura Seppälä

”Tekijäakatemia vahvisti käsitystäni siitä, mitä todella haluan elämässäni tehdä. Samalla se myös osoitti, että vielä oli paljon asioita, joista yhtäkkiä virkatyöstä yrittäjäksi hypänneellä ei ollut hajuakaan. Parasta on se, että Tekijäakatemia ei pelkästään kerro, mitä kaikkea olisi hyvä osata, vaan oikeasti kädestä pitäen neuvoo, miten nämä asiat konkreettisesti tehdään. Yrittäjänä kasvun henkistä puolta unohtamatta. Kuukauden yrittäjäkurssi saattaa antaa hyvän alkustartin – vuoden Tekijäakatemiassa rakennetaan unelmatyö. Ja miksi jättää yhteen vuoteen, kun rakennusurakkaa voi jatkaa loistoporukassa vielä toisenkin vuoden putkeen! Kiitos Andy ja tekijäakatemian tiimi loistavasta valmennuksesta unelmoijille, aloittaville yrittäjille ja jo yritystoimintaa pyörittäville oman elämänsä tekijöille!”

– Saila Hilvola

“On ollut tosi helppoa seurata Andyn selkeitä ohjeita. Miten kauan olisi mennytkään jos olisin kaikkea tietoa lähtenyt etsimään eri paikoista itsekseni. Nyt sain kaiken valmiina ja aina on voinut palata ohjeisiin ja edetä askel askeleelta. Lisäksi aina on voinut kysyä. Koulutus on suunniteltu huolella ja materiaali on todella kattava.”

– Eriikka Järviluoma

”Jos olet ajatellut yrittäjäksi ryhtymistä tai olet yrittäjyyden alkutaipaleella, etkä oikein tiedä, miten asioiden kanssa edetä, niin sinun kannattaa tulla mukaan Tekijäakatemiaan. Andy Hopin johdolla kirkastat ideasi ja arvosi ja saat selkeyttä omaan polkuusi yrittäjänä. Tekijäakatemiassa edetään askel askeleelta kohti omaa yrittäjyyttä. Kun keskitytään yhteen asiaan kerrallaan, niin silloin asiat eivät tunnu liian vaikeilta ja työläiltä.

Pidin loogisen etenemisen lisäksi Andyn tavasta selittää asiat rauhallisesti ja yksinkertaisesti. Arvostan ajatusta, että mitään turhaa ei tehdä ja asiat tehdään järkevässä järjestyksessä. Lukuisat luennoitsijat antoivat uusia näkökulmia ja innostivat omalla esimerkillään miettimään oman yrityksen kehittämistä. Tekijäakatemialaisten yhteisö on kannustava ja voimaannuttava. Muiden kanssa asioiden jakamisesta saa neuvojen ja ideoiden lisäksi rutkasti energiaa. Suosittelen lämpimästi Tekijäakatemiaa. Se on valtatie yrittäjyyteen!”

– Laura Lehtomäki

”Lähdin mukaan Tekijäakatemiaan, koska luin Tekijäakatemiasta nettisivuilta valmennuksen sisältöä ja se vaikutti päätökseeni lähteä mukaan Tekijäakatemiaan.

Olen saanut erityisen paljon apua oikean suunnan, sydäntä lähellä olevan jutun, intohimon ja unelmien löytämiseen. Olen nyt etenemässä kohti omannäköistä unelmaelämää.

Tekijäakatemia valmennus on erittäin monipuolinen ja kattava, jos harkitsee oman liiketoiminnan aloittamista. Andy on valmentajana erittäin miellyttävä ja saa vastaukset omiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Lisäksi Tekijäakatemiassa on aivan huippuja asiantuntijahaastatteluita, joista olen saanut arvokkaita vinkkejä itselleni.

Tekijäakatemia on huippu yhteisö ja Tekijäakatemian kautta on mahdollista löytää kumppaneita sekä uusia ystäviä.

Suosittelen lämpimästi liittymistä Tekijäakatemia valmennukseen.”

– Timo Ylönen

”Lähdin Tekijäakatemiaan koska halusin toteuttaa unelmani aika- ja paikkariippumattomasta digibisneksestä, jossa minulla olisi vapaus tehdä töitä omassa tahdissani kehoani kuunnellen.

Tekijäakatemiavuoden aikana löysi oman suuntani, ja aloin valmennuksen työkalujen avulla ottaa konkreettisia askelia eteeni auenneella polulla.

Tuotejatkumon idean sisäistäminen toimi kokonaisuutta selkeyttävänä tienviitana. Kaiken lisäksi Tekijäakatemian yhteisöstä sain elämääni upean ja kannustavan porukan ja ihania ystäviä.

Kaikki edellä mainittu yhdessä kasvatti rohkeuteni ihan uusiin sfääreihin ja nykyään uskallan tulla esiin aidosti omana itsenäni ja markkinoida omaa osaamistani.

Olenkin todella kiitollinen siitä mitä Tekijäakatemia on antanut minulle!”

– Valpuri Ahponen

”Lähdin mukaan Tekijäakatemiaan, koska Tekijäakatemiassa näkemys poikkesi perinteisestä ohjelmoinneista kuten ”Varaudu 12-tuntisiin päiviin”, ”Älä nyt kuvittele, että voit pitää täydet lomat” tai ”Sitten ei jää vapaa-aikaa.” Tekijäakatemiassa luotsataan katsomaan erilaisia vaihtoehtoja laaja-alaisesti ja myös niin, että mahdollistuu lomat, vapaat ja mahdollisuus lisäkouluttautua ja että yrittäjyys kulkisi sulassa sovussa muun elämän kanssa.

Olen saanut ideoita ja inspiraatiota oman yrittäjyysprosessin laaja-alaiseen tarkasteluun ja pohtimiseen: Omien arvojen, unelman ja mission toteuttamiseen yrityksen kautta.

Suosittelen Tekijäakatemiaan, mikäli haluat selkeyttää tavoitteitasi yrittäjänä toimimisessa, haluat toteuttaa omia intohimojasi yrittämisen kautta ja kaipaat uusia näkökulmia. Saat vertaistukea positiivisessa yhteisössä ja monenlaista tukea oman polkusi selkeyttämiseksi: koulutuksia, asiantuntijahaastatteluja, live-tapaamisia ja vastauksia kysymyksiisi. Tekijäakatemian sisältö palvelee, olitpa sitten jo vanha konkari yrittämisessä tai vasta aloittelet yrityksen suunnittelua.”

– Sirkku Iso-Tuisku

Tutustu TEKIJÄAKATEMIAAN tästä linkistä.